Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης για τη φάρσα που τον οδήγησε στο κρατητήριο – «Δεν πέρασα καθόλου καλά»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη φάρσα που έκανε την Πρωτοχρονιά στο θέατρο που εργαζόταν και τον οδήγησε στο κρατητήριο.

«Έκανα πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά. Με τον τρόπο που έγινε, νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου. Η μία παρεξήγηση έφερε την άλλη κι ένα πείραγμα, ούτε καν φάρσα. Τελικά εξελίχθηκε σε κρατητήριο. Πήρα τηλέφωνο στο ταμείο του θεάτρου ότι υπάρχει βόμβα αλλά με μία πολύ αστεία φωνή κι ήμασταν βέβαιοι πως μας είχαν καταλάβει» ανέφερε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

«Δεν έγινε τελικά η παράσταση και πέρασα ένα βράδυ στο κρατητήριο. Μετά από δύο ημέρες βγήκε το όνομά μου από το αστυνομικό τμήμα ενώ δεν επιτρέπεται. Είναι παράνομο. Η έκταση που πήρε μετά, γιατί οι δημοσιογράφοι κι οι εκπομπές ψάχνουν αφορμή, άρχισα να μην περνώ καθόλου καλά. Αφού χαλάρωσα κι ηρέμησα μετά από ένα μήνα, είχα έναν έρπη στοπ μάγουλο από τη στενοχώρια. Πλέον θα το συζητάμε και θα λέγαμε και θα λέμε τι βλάκας ήταν αυτός» ανέφερε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.