Ρούλα Πισπιρίγκου: Η Αγγελική Νικολούλη σε ανάρτηση – φωτιά στα social media

Και μπορεί την περασμένη εβδομάδα, με όλες τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση στην Πάτρα με την Ρούλα Πισπιρίγκου, να εκτόξευσαν στα ύψη της τηλεθέασης το «Φως το τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται όμως πως την προσεχή Παρασκευή επιφυλάσσει μια μεγαλύτερη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό.

Αυτό, άλλωστε, προκύπτει από την αινιγματική ιστορία που επέλεξε η ίδια η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού να δημοσιεύσει τη νύχτα της Τετάρτης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές και τους διαδικτυακούς της φίλους πως έρχονται νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας, ενώ δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία την δείχνει να κάθεται απέναντι στον συνεντευξιαζόμενο μπροστά σε ένα κόκκινο φόντο.

Μπορεί στη συγκεκριμένη φωτογραφία να μην φαίνεται τίποτα άλλο παρά μόνο τα χέρια του συνεντευξιαζόμενου, αλλά οι φήμες έχουν αρχίσει ήδη να οργιάζουν πως ενδεχομένως απέναντι στην Αγγελική Νικολούλη να βρίσκεται ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης.