Σε αυτήν την παρουσιάστρια θα δώσει τη νέα του live συνέντευξη ο Νίκος Καρβέλας

Έκανε πολλά χρόνια να δώσει συνέντευξη αλλά τώρα που πήρε φόρα δε σταματάει. Ο Νίκος Καρβέλας έγινε το τηλεοπτικό πρόσωπο της εβδομάδας που μας πέρασε ύστερα από τη συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη στο Mega, μετά από όσα είπε και όσα έκανε στη ζωντανή εκπομπή, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει.

Τα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του στην εκπομπή έγιναν viral στις σατιρικές σελίδες και φαίνεται πως ο τραγουδοποιός δεν είπε όλα όσα είχε να πει οπότε πολύ σύντομα θα τον δούμε στην επόμενη συνέντευξή του σε μία μάλιστα φίλη του παρουσιάστρια.

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του ο Νίκος Καρβέλας θα βρεθεί το Σάββατο το μεσημέρι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για να συνομιλήσει με τη Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια έκανε την ανακοίνωση μέσα από ένα ποστ της στο Instagram στο οποίο έγραψε:

«Το Σάββατο στο @kalyteradeginetai ο Νίκος Καρβέλας ερχεται να μιλήσουμε. Για τη μουσική, τη θρησκεία, τον έρωτα, τα παιδιά του, τη Γυναίκα. Να συμφωνήσουμε ή και να διαφωνήσουμε. Και να θυμηθούμε γιατί αγαπιόμαστε τόσο, σταθερά, 30 χρόνια τώρα.
Στις 13.45 ακριβώς θα βγει.
Μην τον χάσετε.
Ενας είναι.»