Τίμος Ζαχαράτος: Στο νοσοκομείο ο σεφ του «Πάμε Δανάη»

Τι συνέβη και ο Τίμος Ζαχαράτος βρέθηκε στα επείγοντα;

Εκτάκτως στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Τίμος Ζαχαράτος, την Παρασκευή, ύστερα από ατύχημα που είχε στην κουζίνα. Μάλιστα, το πρωί της ημέρας, η Δανάη Μπάρκα ενημέρωσε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πως ο σεφ έκοψε το δάκτυλο του αν και έδωσε κανονικά το παρών στην ενότητα της μαγειρικής.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής, ωστόσο, η ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA συνόδευσε τον Τίμο Ζαχαράτο στο νοσοκομείο για να αποχωρήσουν στη συνέχεια με δεμένο το τραυματισμένο δάχτυλο του μάγειρα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να στείλει ένα πολύ όμορφο μήνυμα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Κάποιες ώρες σε νοσοκομείο. Το να περνάς μια «βόλτα» από νοσοκομείο είναι πάντα σοκαριστικό. Βλέπεις αγωνία, πόνο, μοναξιά, χάος και μάτια μέσα στον πανικό. Βλέπεις ανθρώπους να υποφέρουν κι ανθρώπους που παλεύουν, κάτω από δύσκολες συνθήκες καμία φορά, να απαλύνουν τον πόνο τον ασθενών και να τα βγάλουν πέρα»

«Τότε είναι που πρέπει να θυμόμαστε ότι το να είμαστε άνθρωποι και να νοιαζόμαστε για τους γύρω μας είναι ότι πολυτιμότερο υπάρχει. Την υγεία μας και τίποτα άλλο. Και να δείχνουμε στους ανθρώπους μας πόσο τους αγαπάμε».

Σήμερα στο ΚΑΤ με πάρα πολλά επείγοντα – κάποια πολύ τρομακτικά για όσους δεν είμαστε γιατροί – πραγματικά οι άνθρωποι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να είναι όλα υπό έλεγχο. Πόσο δύσκολη δουλειά όλων όσων περνάνε την ζωή τους σε αυτούς τους διαδρόμους. Μπράβο σε όλους τους γιατρούς και τους νοσοκόμους γι’ αυτό το σπουδαίο και απαιτητικό επάγγελμα» καταλήγει η Δανάη Μπάρκα σε όσα έγραψε στην ιστορία που δημοσίευσε, το απόγευμα της Παρασκευής, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.