To Top10 του Netflix στην Ελλάδα

Τι βλέπουν στο Netflix οι κάτοικοι της Ελλάδας. Αυτό είναι το TOP10 του Netflix

1. Επικίνδυνα Ψέματα
Μια φτωχή νοσοκόμα κληρονομεί ξαφνικά την έπαυλη του ασθενή της. Τα νέα της πλούτη όμως περιτριγυρίζονται από σκοτεινά μυστικά που την μπλέκουν σε απάτες και κινδύνους.

2.Ο Τελευταίος Χορός

Μια σειρά ντοκιμαντέρ για την καριέρα του Μάικλ Τζόρνταν και τους Σικάγο Μπουλς της δεκαετίας του ’90, μαζί με ανέκδοτο υλικό από τη σεζόν 1997-98.

3.Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση

Όταν τον στέλνουν στο Μπανγκλαντές για να σώσει τον γιο ενός ναρκοβαρόνου που έχει απαχθεί, η αποστολή ενός σκληρού μισθοφόρου θα γίνει αγώνας περισυλλογής και επιβίωσης.

4.Too Hot to Handle

Στις ακτές του παραδείσου, πανέμορφοι εργένηδες γνωρίζονται και συναναστρέφονται. Όμως, για να κερδίσουν το βραβείο των 100.000 δολαρίων πρέπει να απέχουν από το σεξ.

5.Εγώ Ποτέ

Ύστερα από μια τραυματική χρονιά, μια Ινδοαμερικανή έφηβη θέλει απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής – όμως φίλοι, οικογένεια και αισθηματικά θα τη δυσκολέψουν.

6.Ρίβερντεϊλ

Καθώς ασχολούνται με τα φλέγοντα θέματα σεξ, έρωτας, σχολείο και οικογένεια, ο έφηβος Άρτσι και η παρέα του μπλέκουν σε ένα σκοτεινό μυστήριο του Ρίβερντεϊλ

7.Locked Up

Αφού πείθεται να καταχραστεί χρήματα για χάρη του φίλου της και καταλήγει στη φυλακή, μια αφελής κοπέλα πρέπει να μάθει να επιβιώνει σε έναν νέο, σκληρό κόσμο.

8.Η Τέλεια Ληστεία

Οκτώ ληστές παίρνουν ομήρους και κλείνονται στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, καθώς ένας αρχικακοποιός παρασύρει την αστυνομία να εκτελέσει το σχέδιό του.

9.Outlander

Αυτή η επική ιστορία προσαρμοσμένη από τη δημοφιλή σειρά μυθιστορημάτων της Νταϊάνα Γκάμπαλντον επικεντρώνεται στο δράμα δύο εραστών διαφορετικής εποχής.

10.Δεν Έχεις Ιδέα

Η έξυπνη αλλά άφραγκη έφηβη Έλι Τσου δέχεται να γράψει ένα ερωτικό γράμμα για έναν αθλητή, χωρίς να περιμένει ότι θα γίνει φίλη του – ή ότι θα ερωτευτεί την καψούρα του.