Αφροδίτη Σκαφίδα: Ανοίγει τα χαρτιά της για το Survivor

Η Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν μία από τις αρκετές περιπτώσεις παικτών στο περσινό Survivor All Star, οι οποίοι αποβλήθηκαν από το παιχνίδι μετά από παράβαση βασικών κανόνων της παραγωγής. Όπως έγινε γνωστό μέσα από βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, η αθλήτρια του στίβου είχε παραβιάσει τον κανονισμό του φαγητού.

Σχεδόν έξι μήνες μετά το επίμαχο περιστατικό, η Αφροδίτη Σκαφίδα ανοίγει τα χαρτιά της στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, σχολιάζοντας όλα όσα συνέβησαν τότε μπροστά και πίσω από τις κάμερες στο δημοφιλές reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν έχει να κάνει μόνο με διαβίωση αλλά και με συμβίωση. Έχει να κάνει με ακραίες συνθήκες, στις οποίες πρέπει να συμβιώσεις με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και κίνητρα», δηλώνει η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Άλλοι σε βλέπουν ανταγωνιστικά, άλλοι καχύποπτα. Αρκετοί δυσκολεύονται να συνεργαστούν, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει», τονίζει αμέσως μετά.

«Δεν υπήρχε συνεργασία γενικότερα αλλά ό,τι έγινε… έγινε. Νομίζω ότι όποιος κι αν ήταν στη θέση μου, ενδεχομένως, θα έπραττε ανάλογα. Και αυτό λέγεται «ανάγκη επιβίωσης».

Το θέμα δεν είναι πώς έγινε ό,τι έγινε αλλά γιατί βγήκε όλο αυτό προς τα έξω. Αυτό θα έπρεπε να μας προβληματίζει. Γιατί όπως λένε: όταν με το ένα δάχτυλο δείχνεις τον άλλο, τα υπόλοιπα τρία δείχνουν τον εαυτό σου», σημειώνει στη συνέχεια η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Έχω όμορφα συναισθήματα για όλο αυτό. Άλλωστε, ήταν επιλογή μου να μπω σε αυτό το παιχνίδι, μου έδωσε πάρα πολλά μαθήματα και θεωρώ ότι από όλο αυτό έχω βγει πιο δυνατή», καταλήγει.

Facebook Twitter