«Δεν θα υπάρξει αίσιο τέλος στη σχέση του Βόσκαρη και της Ελένης»

Mια μεγάλη παρεξήγηση δημιουργήθηκε φέτος στην εκδήλωση των Κορφιάτικων βραβείων που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το «Βραβείο Ζωή Λάσκαρη» θα δινόταν στη Μαρία Κίτσου, αλλά, επειδή η ηθοποιός βρισκόταν σε γύρισμα για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση, με αποτέλεσμα ο διοργανωτής κύριος Μουζακίτης να πει επί σκηνής: «Αφού η Μαρία Κίτσου απουσιάζει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης όμως, ακούγοντας ότι αποσύρεται το βραβείο της Μαρίας, αποχώρησε ενοχλημένος και μάλιστα δεν έμεινε εκεί να πάρει το δικό του βραβείο, που ανακοινώθηκε λίγο αργότερα και το οποίο τελικά παρέλαβε ο Τάσος Σωτηράκης. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Real» και επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν ν’ αποχωρεί από τα Κορφιάτικα βραβεία σε έξαλλη κατάσταση και όχι για οικογενειακούς λόγους.

«Πράγματι, έγινα έξαλλος όταν απέσυραν το βραβείο της Μαρίας. Ένιωσα πολύ άσχημα κι έφυγα. Δεν μπορούσα να μείνω μετά από μια τέτοια κίνηση, που τελικά ανακλήθηκε και το βραβείο της το παρέλαβε ο φίλος και συνεργάτης της Μάνος Καρατζογιάννης, όπως και το δικό μου, το οποίο παρέλαβε ο στενός συνεργάτης και φίλος Τάσος Σωτηράκης. Το θεώρησα άδικο γι’ αυτό και αποχώρησα από την τελετή βράβευσης» ανέφερε ο ηθοποιός.

Παράλληλα στη συνέντευξή του, ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκάλυψε ότι δεν βλέπει αίσιο τέλος στη σχέση του «Βόσκαρη» με την «Ελένη» στις «Άγριες Μέλισσες» και ότι ο ρόλος του θα ολοκληρωθεί λίγο καιρό πριν από το τέλος της σεζόν.