«Έπρεπε να είμαι κι εγώ στο Ντουμπάι, να δίνω το καλό παράδειγμα;»

Tον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τις αναρτήσεις στα social media διάσημων Ελλήνων που έκαναν Πρωτοχρονιά 2021 στο Nammos του εξωτικού Ντουμπάι, σχολίασε σε ανάρτησή του ο πρώην κριτής στο «My Style Rocks», Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής πόζαρε στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος, όπου υποχρεούται να παρουσιάζεται την πρώτη ημέρα κάθε μήνα, οκτώ χρόνια μετά την αποφυλάκισή του.

Ο Λάκης Γαβαλάς με ειρωνική διάθεση αναρωτήθηκε μήπως και εκείνος θα έπρεπε να βρίσκεται στο Ντουμπάι αυτές τις ημέρες του lockdown «έτσι για να δίνω το καλό παράδειγμα στη χώρα μου που ενώ πάσχει οικονομικά, εγώ βοηθάω τους Άραβες να γίνουν πιο πλούσιοι» όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα: Στο «σφυρί» η βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο – Αυτή είναι η τιμή εκκίνησης

Συγκεκριμένα ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε:

«Όπως κάθε πρώτη του μήνα, έτσι και σήμερα έδωσα το παρών στο αστυνομικό τμήμα που ανήκω αυτό πίσω από το μέγαρο Μαξίμου, μιας και είμαι ύποπτος φυγής… Πόσο ρεζίλι χώρα έχουμε ύστερα από 8 χρόνια που έχω βγει από την φυλακή να πρέπει να παρουσιάζομαι κάθε μήνα μπας και τους φύγω.. Μήπως και που με έχουν εδώ τι με κάνουν; Την περιουσία που τους δίνω στην Κάντζα και την κατασπαράζουν οι γύφτοι; Τι την κάνουν; Πόσο άχρηστη είναι αυτή η χώρα; Μήπως έπρεπε και γω να είμαι Ντουμπάι, έτσι για να δίνω το καλό παράδειγμα στη χώρα μου που ενώ πάσχει οικονομικά, εγώ βοηθάω τους Άραβες να γίνουν πιο πλούσιοι;