«Έθνος της Κυριακής»: Ένθετο με την υπογραφή γνωστού σεφ!

Με την υπογραφή του, γνωστού σεφ, Βαγγέλη Δρίσκα κυκλοφορεί πλέον το ένθετο του «Έθνους της Κυριακής», «eatme», όπως ανακοίνωσε επίσημα η εφημερίδα.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει: 

Η αγάπη του Chef & Culinary Expert Βαγγέλη Δρίσκα για τη μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει σε σχέση με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και στον κόσμο, ήταν η αφετηρία για να δημιουργήσει με την ομάδα του το ανανεωμένο eatme και να μοιραστεί γευστικές εμπειρίες με τους αναγνώστες του «Εθνος της Κυριακής».

Από τις 6 Οκτωβρίου και κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, ο Βαγγέλης Δρίσκας και η ομάδα του υπόσχονται στους αναγνώστες δοκιμασμένες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, βατές και με σίγουρο αποτέλεσμα, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι της ύλης θα αποτελεί η ζαχαροπλαστική, με τις πιο λαχταριστές γλυκές προτάσεις!

Το φαγητό όμως είναι εμπειρία, είναι πολιτισμική έκφραση, που σε ένα περιοδικό γαστρονομίας δεν εξαντλείται μόνο στις συνταγές και σε συμβουλές. Γι’ αυτό ο Βαγγέλης Δρίσκας και η ομάδα του σε κάθε τεύχος μάς προσφέρουν πολλή γνώση, μας ταξιδεύουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακαλύπτουν και προτείνουν μέρη για φαγητό ή ποτό, παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής και οινογνωσίας και μοιράζονται μαζί μας ανατρεπτικές συνεντεύξεις.

Το eatme είναι ανοιχτό σε όλες τις γευστικές προκλήσεις! Μαγειρεύουμε κλασικά και αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, προτείνουμε νέες γεύσεις και αναπάντεχους συνδυασμούς από τις κουζίνες του κόσμου, γνωρίζουμε νέα υλικά, συναντάμε παραγωγούς, έχουμε ειδική στήλη για υγιεινή διατροφή με άρθρα και συμβουλές από ειδικούς και πολλές προτάσεις με συνταγές.

Το νέο eatme με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα είναι το γαστρονομικό περιοδικό του σύγχρονου αναγνώστη!