Γραμέλλη: «Βαρέθηκα να είμαι κάπου όπου ο παρουσιαστής είναι αυτοκράτορας»

Την έντονη διαφωνία της με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας πως δεν είναι ανέντιμο να πεις σε κάποιον συνεργάτη σου ότι δεν ταιριάζει μέσα στην ομάδα της εκπομπής σου εξέφρασε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Mega Καλημέρα.

«Εγώ διαφωνώ σε όλα με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί πια βαρέθηκα να είμαι σε μία τηλεόραση όπου ο παρουσιαστής είναι ο αυτοκράτορας. Ώπα ρε παιδιά ποιοι είμαστε εμείς, τι είμαστε; Δεν είμαστε επαγγελματίες; Δημοσιογράφοι; Εργαζόμενοι; Δεν δίνουμε αίμα; Είναι δυνατόν να εμφανίζεται ο Γιώργος ως ο άνθρωπος που θα επιλέγει ποιους θα έχει και ποιους δεν θα έχει; Πού είναι τα κανάλια; Εγώ από το κανάλι έχω προσληφθεί, όχι από τον Γιώργο, την Μαρία, την Ελένη, την Φωτεινή» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ο Γιώργος εδώ εμφανίστηκε ω άνθρωπος που λύνει και δένει σε μία εκπομπή και δεν υπάρχει σταθμός. Επίσης, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν φταίει ο παρουσιαστής αν δεν πάει καλά μία εκπομπή; Δεν έχω δει ποτέ σε μία εκπομπή να μένει ομάδα και να φεύγει ο παρουσιαστής.

Σε ποια εκπομπή έγινε αυτό; μια ζωή οι άνθρωποι δίπλα δεν αλλάζουν και δεν χρεώνονται τις αποτυχίες; Εκπομπές που δεν έχουν πάει καλά, έχει ξηλωθεί όλο το σύστημα και ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια είναι ανέγγιχτοι παιδιά. Και το πρόβλημα παραμένει» κατέληξε η Αφροδίτη Γραμμέλη.