Κατερίνα Καινούργιου – Αδιανόητη οργή στον αέρα, χτύπησε τα χέρια στο τραπέζι

Εκτός ελέγχου βγήκε η συζήτηση στο πάνελ του Super Κατερίνα το πρωινό της Πέμπτης (7/12). Η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε με δυσκολία να συντονίσει την κουβέντα ανάμεσα στους καλεσμένους της, με αποτέλεσμα να «εκραγεί», θέλοντας να βάλει τάξη στη ροή της συζήτησης.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τη γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας κλήθηκε να κάνει την τοποθέτησή του γύρω από την υπόθεση και να τονίσει τη χρησιμότητα του panic button, που προωθεί η κυβέρνηση για τις κακοποιημένες γυναίκες. Ωστόσο, στην κουβέντα ενεπλάκησαν τόσο ο ψυχίατρος, κύριος Δημήτρης Σούρας, όσο και ο Νίκος Βασιλάκος, συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήμαος.

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τους καλεσμένους της ήδη από την αρχή της συζήτησης να είναι πιο συγκεκριμένοι στα λόγια τους και να σεβαστούν τους συνομιλητές τους. Όμως η κατάσταση βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου, με τον ένα να μιλά επάνω στον άλλο και να διακόπτει.

«Κύριε Σούρα, δυο λεπτά! Παιδιά, μην με συγχύζετε! Μα σας παρακαλώ, αφήστε με να δώσω τον λόγο! Τι κάνω εγώ εδώ πέρα; Απ’ τα εμπορικά διακοσμητική είμαι; Αφήστε με! Αφήστε με!», είπε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, βλέποντας ότι οι καλεσμένοι της δεν ακούν τις οδηγίες της.

«Τι «χαλάρωσε» ρε Θέμη; Δεν καταλαβαίνει ο τηλεθεατής τίποτα τόση ώρα! Μιλάνε όλοι μαζί λες και είμαστε εδώ πέρα δεν ξέρω τι», απολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον Θέμη Μάλλη, όταν της ζήτησε από το ακουστικό να ηρεμήσει.

Όταν η συζήτηση ομαλοποιήθηκε και εξαιτίας της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα, η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε τη συζήτηση, λέγοντας: «Μαντέψτε τι θα κάνω τώρα. Θα πάω στο Προεδρικό Μέγαρο. Κλείστε τους, σας παρακαλώ. Κλείστε τους τον ήχο, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, θα μιλάνε συνέχεια».