Μιντιακές μεταγραφές για Αλαφούζο και Μαρινάκη

Νέος γενικός διευθυντής στρατηγικής, τεχνολογίας και ανάπτυξης του Ομίλου Alter Ego Media του Βαγγέλη Μαρινάκη αναλαμβάνει ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας.

Άνθρωπος της αγοράς, διαθέτει μακρά εμπειρία στην interactive επικοινωνία και την online διαφήμιση. Το 2000 ίδρυσε τη δική του εταιρεία digital marketing, την yellownetroad, προάγγελο της πολυβραβευμένης OgilvyOne, της οποίας διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος.

Υπήρξε ο πρώτος που ανέλαβε θέση country manager του τεχνολογικού κολοσσού της Google στην Ελλάδα, πριν επιστρέψει στον Όμιλο της Bold Ogilvy από τη θέση του γενικού διευθυντή, αυτή τη φορά. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν operating partner στην Big Pi Ventures. Πρόκειται για ελληνικό venture capital fund που διαχειρίζεται κεφάλαια 95 εκ. ευρώ και έχει μέχρι σήμερα επενδύσει σε 24 εταιρείες τεχνολογίας (όπως οι TileDB, Orfium και Intelligencia).

Μεταγραφή, επίσης μιντιακή, έκανε όμως και ο Γιάννης Αλαφούζος. Πρόσθεσε στον όμιλο του ΣΚΑΪ τη διευθύντρια σύνταξης του Capital.gr, Μαρίση Μπαλιούση, η οποία έπειτα από χρόνια αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική στέγη, μετακομίζοντας στο συγκρότημα του Νέου Φαλήρου.