Μπέττυ Μαγγίρα: Οι συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για ριάλιτι και οι φήμες για πρωινό

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε τη Μπέττυ Μαγγίρα και η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε ότι συζητά για πρωινό το Σαββατοκύριακο και απάντησε για το εάν θα παρουσιάσει νέο ριάλιτι στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», εκτός από τη νέα παραγωγή της Έλενας Χριστοπούλου «Make over», το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει και ένα δεύτερο φορμάτ στο δεύτερο μισό της σεζόν για την απογευματινή ζώνη, στη θέση του «My Style Rocks».

Πρόκειται για ένα τουρκικό format το οποίο μοιάζει αρκετά με το «Κάτι Ψήνεται». Το παιχνίδι θα παρουσιάζει ένας παρουσιαστής ή μία παρουσιάστρια και οι ομάδες θα προέρχονται από διάφορους χώρους, όπως τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας ή τα γραφεία μιας εταιρείας. Ο παρουσιαστής θα δίνει στους παίκτες μια συνταγή που θα πρέπει να εκτελέσουν και στο τέλος θα βαθμολογούνται μεταξύ τους, αλλά και από τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια. «Γίνονται διάφορες συζητήσεις αυτό τον καιρό σε διάφορα μέτωπα. Συζητήσεις γίνονται για το δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά το θέμα είναι ότι ουσία υπάρχει μόνο όταν καταλήξουν κάπου» δήλωσε η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν διέψευσε τις φήμες που θέλουν την ίδια μαζί με τον ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου να παρουσιάζουν πρωινή εκπομπή σε μεγάλο κανάλι της χώρας. «Για να το λες εσύ, και πάλι, κάτι θα ξέρεις! Γιατί εσείς τα μαθαίνετε πριν από εμάς! Δεν ξέρω ποιο πουλάκι σας τα λέει και από που τα βγάζετε αυτά τα λαβράκια. Θα έχετε δικούς σας, φαντάζομαι, μέσα» τόνισε η ίδια.