Νέα εποχή στο Shopping Star

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες μέχρι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και τα πρώτα τρέιλερ των εκπομπών και των σειρών έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Μάλιστα, το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τον καινούργιο κύκλο του Shopping Star με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κυκλοφόρησε σήμερα Σάββατο 26 Αυγούστου.

«Νέο styling, νέες fashionίστας, νέα πασαρέλα, νέα γενιά…. νέα εποχή!», αναφέρει η εκφωνήτρια του Star και στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει την είσοδό της με μια εντυπωσιακή πασαρέλα.

«Νέα εποχή Shopping Star. Μόλις ξεκίνησα. Μαζί θα κάνουμε το πιο διασκεδαστικό ταξίδι στις βιτρίνες, στα trends, στην μόδα. Είστε έτοιμες;», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τρέιλερ του “Shopping Star”.

Στο Shopping Star μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα συνεχίσει να είναι ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος στο ρόλο του σχολιαστή.

Η ανακοίνωση του Star για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Υπενθυμίζεται πως στην επίσημη ανακοίνωση του για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου το Star ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star! H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός!

Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα!

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».