Γαβαλάς για τις στιγμές στη φυλακή: «Είδα δύο αυτοκτονίες μέσα σε 10 μέρες»

Για τις στιγμές μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού και τα περιστατικά που έζησε πίσω από τα κάγκελα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έλεος» της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25/8.

«Τους 3 πρώτους μήνες αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, γιατί με κορόιδευαν και με περιπαίζανε όλοι. Κάποιοι κρατούμενοι μου έλεγαν: εσύ θα καθίσεις εδώ όλο το 18μηνο, δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις», δηλώνει ο Λάκης Γαβαλάς.

«Έμεινα στη ΓΑΔΑ 35 μέρες, γιατί δεν ήξεραν πού να με βάλουν. Δεν ήταν αστείο. Έχουν περάσει από μέσα τραγουδιστές, σαΐνια της Νύχτας. Έμαθα τι είναι η τζιβάνα, η χαρμάνα, όλο αυτό», περιγράφει ο γνωστός σχεδιαστής στην κάμερα του MEGA.

«Ο άνθρωπος δυστυχώς προσαρμόζεται. Ήταν τραγικό. Ήταν ένα παιδί, πολύ μάγκας, που είχε σκοτώσει τρεις, είχε απαγάγει άλλους δύο και αυτός έκανε τον ταξιθέτη στον Κορυδαλλό. Φώναζε μέσα: παιδιά, έχουμε έναν σταρ, τον Λάκη Γαβαλά», αφηγείται στο «Έλεος» ο Λάκης Γαβαλάς.

«Φοβήθηκα με την έννοια του πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω, για να είμαι αξιοπρεπής. Μου αρέσει που έλεγαν ότι είναι η πτέρυγα των VIP και σαχλαμάρες κι εκεί έφερναν όσους τσακώνονταν από τις άλλες πτέρυγες, επειδή ήταν πιο μικρή, για να τους προστατεύσουν.

Κι εγώ έπρεπε να βλέπω κάθε τόσο διάφορα… είδα δύο αυτοκτονίες μέσα σε 10 μέρες, τους έσερναν στον διάδρομο για να τους βγάλουν έξω», ανέφερε και σόκαρε την Αννίτα Πάνια.

«Μου έλεγαν κάποιοι από τους Πυρήνες της Φωτιάς: το βράδυ που σας κάψαμε την Πόρσε, είχαμε κάψει άλλες 11. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο πιο πειθαρχημένος κρατούμενος, η μόνη του έγνοια ήταν κάθε μέρα αν είχε φάει η σύζυγός του», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λάκης Γαβαλάς.

Facebook Twitter