Οι συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα στην νέα του εκπομπή

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ θα βρει τον Γιώργο Λιάγκα η νέα σεζόν, με την μεσημεριανή του εκπομπή, να έχει ήδη στελεχωθεί.

Μιλώντας στο περιοδικό «People», ο παρουσιαστής αποκάλυψε τους συνεργάτες του σε αυτό το νέο εγχείρημα, αλλά και το όνομα της εκπομπής.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Σε αυτή, μίλησε για τη φύση του νέου αυτού project, τον τίτλο του αλλά και τους συνεργάτες, οι οποίοι όπως αποκάλυψε, ήταν δική του επιλογή.

«Τους επιλέξαμε μαζί με τον Χρήστο Κόμπο, που είναι υπεύθυνος για το ψυχαγωγικό κομμάτι του ΣΚΑΪ. Ωστόσο, ήταν άνθρωποι που είχα ζητήσει. Πιστεύω πως έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή και ισοβαρή ομάδα με ισότιμες προσωπικότητες.

Με τον Δημήτρη Παπανώτα, που ξεκινήσαμε μαζί στο New Channel, μας συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και φιλία. Η Ελένη Τσολάκη είναι μια καταξιωμένη παρουσιάστρια με δικές της εκπομπές και με τιμά που θα είναι στην ομάδα μας.

Γιώργος Λιάγκας: Ο τίτλος και οι συνεργάτες της νέας του εκπομπής στον ΣΚΑΪ
Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι ένα εξαιρετικά δυνατό στέλεχος στο κομμάτι της επικοινωνίας με σημαντικές τηλεοπτικές θέσεις. Πραγματικά, ήταν υπέρβαση για εκείνη να μπει σε μια καθημερινή διαδικασία σχολιαστικής εκπομπής.

Το νέο πρόσωπο που έχει, ας πούμε, τη μικρότερη τηλεοπτική εμπειρία στην Ελλάδα –διότι στην Κύπρο έχει κάνει πράγματα– είναι η Κάλλια Ελευθερίου, ένα φρέσκο πρόσωπο στο οποίο πιστεύω πολύ».

Όσο για τον τίτλο της εκπομπής του;

«Τον τίτλο ‘Μεσημέρι’ τον πρότεινα εγώ και τον υιοθέτησαν κατευθείαν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ. Είναι λιτός και ξεκάθαρος, αν και, όπως σου είπα και πριν, πιστεύω πως ούτε οι τίτλοι αλλά ούτε και οι σκαλέτες διαμορφώνουν τις εκπομπές, είναι οι προσωπικότητες των ανθρώπων μιας ομάδας και όχι μόνο του παρουσιαστή.

Και λέω ομάδα, διότι ακόμη και ο τρόπος που θα καθόμαστε στο στούντιο συμβολίζει τη λογική της ομάδας και όχι τη λογική του ενός που κυριαρχεί και των άλλων που ακολουθούν. Θεωρώ πως το πλατό μας θα είναι μοντέρνο, λαμπερό, φωτεινό και θα αρέσει πολύ στον κόσμο».