Σεργουλόπουλος κατά Λιάγκα

Χαμός έχει γίνει από χθες με τη γυναίκα που μίλησε στο Πρωινό και την οποία παρουσίασαν ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη. Πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε θέμα σε όλες τις πρωινές εκπομπές και φυσικά δεν θα μπορούσε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος να μην πάρει θέση.

Ο Φώτης μίλησε εμμέσως πλην σαφώς για την εκπομπή Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν κατονόμασε τον παρουσιαστή, αλλά με όλα αυτά που ανέφερε, φωτογράφισε τον ίδιο και την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Αυτό το ότι εμφανίστηκε προβοκατόρικα και είπαν ότι είναι μια μακρινή γιαγιά, η οποία ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, για να πλήξει ουσιαστικά το σοσιαλιστικό φρόνημα…», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε στη συνέχεια: «Ο κύριος Κασσελάκης είπε ότι δεν την ξέρει. Από την άλλη βάζεις στη διαδικασία τα media, όχι μόνοι τους οι άνθρωποι, τους καλούν, να μιλήσουν απαξιωτικά, ομοφοβικά, σεξιστικά για τους δύο υποψηφίους. Από σελέμπριτις, ηθοποιούς… Ο καθένας έχει τη γνώμη του σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή, τους πλήττουν για κάτι το οποίο είναι».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Και από την άλλη έχουμε ένα κοινό το οποίο ψήφισε στον πρώτο γύρο τον κύριο Κασσελάκη, που αποδεικνύει ότι η κοινωνία είναι πάρα πολύ έτοιμη να δεχτεί έναν ομοφυλόφιλο άντρα στην ηγεσία ενός κόμματος. Λένε ότι δεν είναι έτοιμη η κοινωνία. Η κοινωνία είναι έτοιμη, οι προβοκάτορες δεν είναι έτοιμοι και οι προβοκάτορες είναι αυτοί που κάνουν το θέμα. Ποιος είναι ο λόγος που σε αυτή την αναμέτρηση έχουμε αυτή τη χυδαιότητα;».