Το DEAL επιστρέφει: Ποιον επέλεξε το ALPHA για παρουσιαστή;

Μετά από πολλούς μήνες αναζήτησης του κατάλληλου ονόματος που θα αντικαταστήσει επάξια τον Χρήστο Φερεντίνο, οι άνθρωποι του ALPHA κατέληξαν στον νέο παρουσιαστή του Deal, το οποίο επιστρέφει δριμύτερο στο κανάλι μετά τη σύντομη διακοπή ύστερα από τη μεταγραφή του πρώην παρουσιαστή του στον ΣΚΑΪ

Από κάστινγκ πέρασαν πολλά πρόσωπα με τα φαβορί όπως φάνηκαν να προέρχονται από τον χώρο της υποκριτικής και του τραγουδιού με ελάχιστη έως καθόλου εμπειρία σε παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΟΝTime, για την παρουσίαση του συγκεκριμένου project, στο τραπέζι είχαν πέσει τρία ονόματα, που δεν ήταν άλλα από αυτά των Νίκου Μουτσινά, Μελέτη Ηλία και Γιώργου Τσαλίκη.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της Real News ο σταθμός είχε ως πρώτο στόχο τη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία στο παρελθόν έχει παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, το Ταξί στο Mega, οπότε έχει μία εμπειρία στην παρουσίαση και έχει αποδείξει εκεί πόσο ετοιμόλογη και ατακαδόρα είναι.

Το DEAL επιστρέφει στον ALPHA: Αυτόν επέλεξε το κανάλι να το παρουσιάσει

Τελικά η απόφαση πάρθηκε και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του newpost.gr οι ιθύνοντες του καναλιού και της παραγωγής επέλεξαν τον ηθοποιό Μελέτη Ηλία, γνωστό από το πενταετές πέρασμά του από το κανάλι σε ρόλο ηθοποιού στην αγαπημένη κωμωδία Το Σόι μου. Πέρυσι πρωταγωνίστησε στη σειρά «Το Προξενιό Της Ιουλίας», στον ρόλο του Γιωργίκη Προβιού, πάλι στον ALPHA.