Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Μπάμπης Στόκας

Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε την απόφασή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης (11/4).

Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησαν στον ΑΝΤ1 για τη μουσική τους πορεία με τους Πυξ Λαξ αλλά και στις πολιτικές τους φιλοδοξίες. Εκεί ο Μπάμπης Στόκας μίλησε για την πρόταση που είχε και την απόφασή του να ριχτεί στη «μάχη» για το ευρωκοινοβούλιο. «Είχα πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατέβω στις ευρωεκλογές, το σκέφτηκα, το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα από αυτά, είμαι καινούργιος με αγαθές προθέσεις» είπε ο τραγουδιστής για να προσθέσει «νομίζω ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα. Η κατάσταση στη χώρα μας θέλει ανανέωση, νέα πρόσωπα».

«Φοβάμαι την τοξικότητα που βάζει η κομματική λογική στην πολιτική»

Από την πλευρά του ο Φίλιππος Πλιάτσικας, σχολιάζοντας την απόφασή του Μπάμπη Στόκα ανέφερε «η Ζωή με την οποία έχουμε φιλία είναι έντιμο πρόσωπο» ενώ στη συνέχεια είπε ότι «εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους είπα στον Μπάμπη αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και αποφάσισε να το αντέξει, στηρίζουμε».

Λίγο νωρίτερα ο Φίλιππος Πλιάτσικας είχε πει, ερωτηθείς αν θα συμμετείχε ως υποψήφιος σε εκλογές, ότι «είμαστε πολιτικά όντα όπως θα έπρεπε να είναι όλοι οι πολίτες. Προσωπικά με την κομματική εμπλοκή στην πολιτική δεν θα ασχολούμουν γιατί είναι το κλουβί με τις τρελές. Το φοβάμαι σε προσωπικό επίπεδο για την υγεία με όλη αυτή την τοξικότητα που βάζει η κομματική λογική στην πολιτική».