Πέτρος Φιλιππίδης: Αναβάλλεται ο πλειστηριασμός του εξοχικού στο Σοφικό

Σε αναβολή θα οδηγηθεί όπως όλα δείχνουν ο πλειστηριασμός του εξοχικού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώ στις στις 18 Μαρτίου θα βρεθεί στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Οι πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να έχει πολύ υψηλό χρέος προς τις τράπεζες, το οποίο δεν δύναται να αποπληρωθεί κι έτσι βγήκαν στο “σφυρί” τα σπίτια του.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA “Χαμογέλα και Πάλι”, δήλωσε πως ο πλειστηριασμός της εξοχικής κατοικίας στο Σοφικό Κορινθίας που είχε οριστεί για την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου θα αναβληθεί, ωστόσο όπως εκτιμά ο ίδιος, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα χάσει τελικά τα σπίτια του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που χρήματα από το επάγγελμά του ως ηθοποιός δεν έβγαλε. Χρήματα βγάζεις, αλλά το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι. Εκείνος επέλεξε να ρίξει τα χρήματα αυτά στη δουλειά του, στις παραστάσεις του. Με την υγειονομική κρίση, αυτά σταμάτησαν και τα χρήματα αυτά χάθηκαν. Απόδειξη ότι τα σπίτια αυτά είναι αγορασμένα με δάνεια. Αυτή τη στιγμή τα σπίτια είναι υπό πλειστηριασμό” ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος.

“Δεν θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός, γιατί στο φορέα που διαχειρίζεται αυτά τα δάνεια επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τις ανάγκες κάθε δανειολήπτη. Ο πλειστηριασμός της Τετάρτης θα αναβληθεί και γίνεται μια προσπάθεια με τον άνθρωπο αυτό. Ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει την ικανότητα να ξεπληρώσει αυτή τη στιγμή τα δάνεια» πρόσθεσε ο γνωστός δικηγόρος.

«Όταν τα σπίτια αυτά έχουν υποθήκη, ουσιαστικά ανήκουν στις τράπεζες. Για αυτό δεν έγινε πώληση. Πάντως τα σπίτια θα τα χάσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τα χρέη του είναι μεγάλα. Όταν κάποιος είναι σε μια δύσκολη θέση, όλοι οι φίλοι εξαφανίζονται. Όσοι μπορούσαν να συνδράμουν, κανένας δεν βοηθάει», συνέχισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Αλίμονο όταν κατηγορείται ένας άνθρωπος, όλοι να χανόμαστε. Κατηγορείται. Δεν βγαίνεις να τον προπηλακίσεις, πριν μιλήσει η δικαιοσύνη. Αυτό δεν είναι ηθικό. Αλίμονο αν φτάσουμε στο σημείο όποιος κατηγορείται, να θεωρείται και ένοχος», τόνισε ο μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Πηγή: enikos.gr