Η Αναστασία έχει πάθος και τρέλα!

Αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά… κορίτσαρος! Το “ξανθό αγγελούδι” του «Εμπατή», Αναστασία Τερζή, όπως κέρδισε με την πρώτη ματιά τον Λευτέρη Πανταζή, όταν εμφανίζεται στην πίστα, καίγεται το μαγαζί. Και λίγα λέμε!

Τους τίτλους ομορφιάς να διαδέχονται ο ένας τον άλλο σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, η εκρηκτική καλλονή έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο στην αθηναϊκή νύχτα και στα social media.

Αναστασία είσαι χάρμα οφθαλμών στην πίστα. Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου χωρίς μικρόφωνο στο χέρι;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να με φανταστώ, γιατί πέρα από το γεγονός ότι το τραγούδι είναι η βασική μου δουλειά, είναι και κάτι που γεμίζει την καρδιά μου με πολύ όμορφα συναισθήματα. Είναι Πάθος, είναι τρέλα, και το κάνω επειδή το αγαπάω!»

See you tonight ?? @empati_north

A post shared by Anastasia Terzi? (@anastasia_terzi1) on

Ποιος ήταν “αυτός” που σε ανακάλυψε και σε ανέβασε στις πίστες;
«Είναι ο κύριος Λευτέρης Πανταζής, με τον οποίο έχω την χαρά να συνεργάζομαι και φέτος, είναι ο άνθρωπος που μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και ήθελα να κάνω τα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι με βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα μου».

Πέρασες από καλλιστεία με μεγάλες διακρίσεις, από την ιατρική και το τραγούδι.Αν έπρεπε να απορρίψεις μια από τις 3 αγάπες σου ποια θα ήταν αυτή;
«Θα επέλεγα τα καλλιστεία διότι έχω εκπροσωπήσει ήδη δύο φορές στη χώρα μου σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και πιστεύω ότι είναι ένας κύκλος, τον οποίο έχω ολοκληρώσει. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν επέλεγα να ξαναπάρω μέρος και σε κάποιον άλλον διαγωνισμό του χρόνου. Γιατί πέρα από το κομμάτι των καλλιστείων, το βλέπω και σαν μια σπουδαία ευκαιρία να κάνεις φίλες από όλες τις χώρες του κόσμου!».

Στο ριάλιτι που σαρώνει εδώ και 2 σεζόν, το GNTM με Βίκυ Καγιά κριτή, θα δήλωνες συμμετοχή;
«Θα δήλωνα σίγουρα συμμετοχή. Αν ήμουνα στην αρχή της καριέρας μου και δεν είχα κάνει αυτά, που έχω κάνει τώρα. Είναι υπέροχο παιχνίδι, το βλέπω φανατικά, απλά πιστεύω ότι έχω περάσει σε άλλο στάδιο στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Τώρα, αν ήμουνα 18-19 χρονών θα πήγαινα σίγουρα!».

Πως διατηρείς την σιλουέτα σου τόσο εντυπωσιακή;
«Δυστυχώς τρώω αρκετά συχνά junk food, burgers και σουβλάκια, αλλά έχω το καλό ότι λατρεύω επίσης τα ψάρια, τα φρούτα και τα λαχανικά και πιστεύω ότι η ωραία σιλουέτα έρχεται όταν υπάρχει ισορροπία και σωστός συνδυασμός τροφών και φυσικά όχι με τρελές στερήσεις».

Θα σε απολαύσουμε σε κάποια συνεργασία έκπληξη το φετινό χειμώνα;
«Είμαστε ήδη εδώ και δύο μήνες στο Εμπατή, μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Πάνο Καλλίδη, τον Θάνο Πετρέλη και τον Tus! Πάμε πάρα πολύ δυνατά, Δόξα τω Θεώ, οπότε σας περιμένουμε εκεί!».

Ποιο τραγούδι αφιερώνεις στους αναγνώστες του Mediaday;
«Το “I am a Survivor“ των Destiny’s Child!».