Αποκαλύψεις για τα νέα iPhone

Τα Iphone XI είναι η αμέσως επόμενη μεγάλη flagship σειρά smartphone μετά τα Galaxy Note 10 που αποκάλυψε η Samsung την προηγούμενη βδομάδα. Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε μία αναφορά η οποία υποστήριζε ότι τα iPhone του 2019 θα έρθουν με ένα διαφορετικό όνομα από αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Πιο συγκεκριμένα αντί για iPhone 11 και 11 Max η Apple θα κυκλοφορήσει τα iPhone Pro και Pro Max.

Η σημερινή αναφορά όμως υποστηρίζει ότι τα iPhone του 2019 θα έρθουν με μία ανάμειξη αυτών των ονομασιών. Δηλαδή ο διάδοχος του XR θα ονομάζεται XI R ενώ ο διάδοχος του XS και XS Max θα ονομάζεται XI Pro και XI Pro Max. Φυσικά και πρόκειται για μία περίεργη ονομασία, αν η Apple αποφασίσει να ακολουθήσει αυτό το μοτίβο ο χρόνος όμως θα δείξει κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο.

;Όσον αφορά τις οθόνες και τις κάμερες των τριών smartphone που θα γνωρίσει η αγορά το 2019 από την Apple, το 11 R αναμένεται να διαθέτει LCD panel στις 6.1 ίντσες με διπλή πίσω κάμερα στο τετράγωνο πλαίσιο που υποδεικνύουν πολλά render Τα 11 Pro και 11 Pro Max από την άλλη θα έχουν OLED panel στις 5.8 και 6.5 ίντσες με τριπλή κάμερα εννοείται στο τετράγωνο πλαίσιο.

Δυστυχώς για τους fan του Αμερικανικού κολοσσού δεν αναμένεται να απουσιάζει το notch και δεν αναμένεται να τοποθετηθεί in-display fingerprint scanner. Τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στα iPhone του 2021.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της iPhone 11 σειράς δεν αναμένεται να διαφέρει κατά πολύ από τις προηγούμενες γενιές. Ο CEO της Ιαπωνικής SoftBank υπέδειξε την 20 Σεπτέμβρη  ως ημέρα κυκλοφορίας της σειράς, η οποία ταιριάζει αρκετά με τα iPhone XS και iPhone 8 που κυκλοφόρησαν τα προηγούμενα χρόνια.