Έπεσε το Youtube!

Προβλήματα σε όλο τον κόσμο αντιμετώπισαν οι χρήστες του YouTube κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας (ξημερώματα Πέμπτης 12 Νοεμβρίου). Συγκεκριμένα, εξαιτίας τεχνικών θεμάτων οι χρήστες της πλατφόρμας του YouTube δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν κανέναν βίντεο.

Ιδιαίτερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στην Ελλάδα, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, τη δυτική Ευρώπη, το Μεξικό, την Αυστραλία και την Νότια Αμερική. Παράλληλα επηρεάστηκαν και άλλες εφαρμογές όπως το Youtube TV και οι τηλεοπτικές εκπομπές μέσω του Google TV.

«Εάν εχετε προβλημα στην παρακολούθηση των βίντεο του YouTube αυτή τη στιγμή. δεν είστε οι μόνοι – η ομάδα μας γνωρίζει το θέμα και εργάζεται για να το διορθώσει. Θας ενημερώσουμε για ότι νεότερο». Αυτή ήταν η ανακοίνωση της ομάδας του YouTube στο Twitter την ώρα που παρουσιάστηκαν τα προβλήματα.

Λίγες ώρες αργότερα, η δημοφιλης πλατφόρμα βίντεο της Google επανήλθε και πλέον τα βίντεο «παίζουν» κανονικά. Η ομάδα της Google ανακοίνωσε το εξής: «… Και επιστρέψαμε – λυπούμαστε για τη διακοπή. Διορθώθηκε σε όλες τις συσκευές και τις υπηρεσίες του Youtube. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή.