Η παγωτομηχανή του μέλλοντος

Σε λίγα χρόνια θα μπορείς να φτιάχνεις στο σπίτι το αγαπημένο σου παγωτό χωρίς να χρειάζεται να ανακατέψεις κανένα υλικό. Το μόνο που θα πρέπει να βάλεις στην παγωτομηχανή σου είναι κάψουλα.

Η καινοτόμα ιδέα ανήκει στην LG, που ήδη παρουσίασε τη συσκευή SnowWhite (Χιονάτη) και ανακοίνωσε ότι μελλοντικά θα κυκλοφορήσει την παγωτομηχανή με κάψουλες στην αγορά. Βέβαια, καθώς δεν έχει οριστεί ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά, δεν έχουν καθορίσει και την τιμή της, αν και κάτι μας λέει ότι θα είναι πιο ακριβή από τις παγωτομηχανές που κυκλοφορούν ήδη στα καταστήματα.

Η SnowWhite λειτουργεί με κάψουλες και μπορεί να φτιάξει το αγαπημένο σου είδος παγωτού, γρανίτας, σορμπέ ή ακόμα και frozen yogurt σε διαφορετικές γεύσεις. Ο χρήστης απλά επιλέγει βάση ή αλλιώς είδος παγωμένου γλυκίσματος που επιθυμεί και γεύση, βάζει τις δύο ανάλογες κάψουλες στη συσκευή και μέσα σε ελάχιστο χρόνο (2 με 5 λεπτά), το παγωτό του σερβίρεται στο μπολάκι που έχει τοποθετήσει στη συσκευή.

Μελλοντικά λοιπόν, δίπλα στην εσπρεσιέρα με κάψουλες μπορούμε να έχουμε πάνω στον πάγκο της κουζίνας και την παγωτομηχανή με κάψουλες, που υπόσχεται να κάνει και την απόλαυση του παγωτού παιχνιδάκι. Την περιμένουμε με ανυπομονησία!