Θα δούμε το PlayStation 5 τον Ιανουάριο; Μυστηριώδης η ανακοίνωση της Sony

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες για το PlayStation 5 έρχονται με το σταγονόμετρο. Όπως φαίνεται όμως, αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Όπως συνηθίζει η εταιρία θα συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας παγκοσμίως που λαμβάνει χώρα στην αρχή κάθε έτους στο Λάς Βέγκας, το CES. Συγκεκριμένα, η Sony ετοιμάζεται για την παρουσίασή της στο Consumer Electronics Show 2020 που θα λάβει χώρα στις 6 Ιανουαρίου και ανάρτησε ένα teaser στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Εκεί αναφέρει χαρακτηριστικά:

Στο CES 2020 η Sony θα αποκαλύψει ένα μοναδικό όραμα για το μέλλον, συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία όπως ποτέ πριν, για να εξαπολύσει νέες αισθήσεις και συναισθήματα.

Από μόνη της η παραπάνω προωθητική φράση μοιάζει να αναφέρεται στο νέο PlayStation, αλλά περισσότερο λάδι στη φωτιά ρίχνει το φόντο της ιστοσελίδας που δανείζεται το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα του PlayStation.

Σίγουρα το CES δεν είναι το μέρος που θα λάβει χώρα η πλήρης αποκάλυψη της κονσόλας, αλλά είναι πολύ πιθανό πως θα μάθουμε κάτι νεότερο για το σύστημα. Μπορεί για παράδειγμα να αποκαλυφθεί η εμφάνιση της κονσόλας ή ενδεχομένως η ημερομηνία του PlayStation event όπου θα μάθουμε τα πάντα.

Ανεξαρτήτως, το 2020 αναμένεται μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά για τους gamers που θα χαρακτηριστεί από την άφιξη των κονσολών της νέας γενιά, με τα PlayStation 5 και Xbox Series X, καθώς και από δεκάδες παιχνίδια που περιμένουμε εδώ και πολλά χρόνια, όπως τα The Last of Us Part II, Cyberpunk 2077 και Final Fantasy VII Remake.