Αλέξης Παππάς: «Το στοίχημα του Μπάρτζη για Ασημίνα και Δαλάκα»

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε για το Survivor All Star και αναφέρθηκε στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και πέταξε τα «καρφιά» του για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος ήταν εκείνος που «έκαψε» τις δύο παίκτριες στο συμβούλιο του νησιού, αποκαλύπτωντας πως τις είδε να κάνουν χρήση κινητού τηλεφώνου.

«Ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει. Άθελά μου και χωρίς να γνωρίζω αυτές τις δύο παίκτριες, θα ταυτιστώ υπέρ τους. Πήρε μορφή ντεντέκτιβ ο Νίκος Μπάρτζης και έδωσε δύο παίκτριες. Εκεί μου αφήνουν πολλά ανοιχτά ερωτηματικά για το τι μπορεί να συνέβη, σαν παρασκήνιο. Τα σενάρια είναι άπειρα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς φαίνεται τώρα ο Νίκος Μπάρτζης στους υπόλοιπους παίκτες. «Σίγουρα αυτή η κατάσταση φέρνει τον Νίκο ως ήρωα προς την ομάδα του. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες, όσο κακός κι αν είναι αγωνιστικά, δεν θα ψηφιστεί από την ομάδα του», υποστηρίζει ο Αλέξης Παππάς.

«Το μεγάλο στοίχημα για τον Νίκο Μπάρτζη και το Survivor ήταν να διώξει δύο πολύ δυνατές παίκτριες, πράγμα που το πέτυχε. Περισσότερο στρατηγικό μου φαίνεται και λιγότερο ως ένα κομμάτι που αφορά την ηθική. Ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση αυτό που έκανε θεωρώ και δεν μου άρεσε», κατέληξε.