Αννύ Ξαντινίδου: Γονάτισε… με την φωνάρα της και τον Οικονομόπουλο

Θα μπορούσε να είναι άνετα ένα από τα κορίτσια του Τζέιμς Μπόντ, η Αννύ Ξαντινίδου! Είναι όμως η κουκλάρα τραγουδίστρια, που πλαισίωνε τον Νίκο Οικονομόπουλο πριν μας χτυπήσει η πανδημία.

Στο Mediaday το υπέρλαμπρο κορίτσι της αθηναϊκής νύχτας μιλάει για το cover song της τo “Impossible”, τη μανία της να βλέπει talent show αλλά δεν θα συμμετείχε και φυσικά τον Νίκο Οικονομόπουλο που ήταν σχολείο για την ίδια.

Αννύ, πως ξεκίνησε η αγάπη σου για το τραγούδι;
“Από πολύ μικρή ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουνα συνέχεια με μία βούρτσα στο χέρι και τραγουδούσα μπροστά στον καθρέφτη. Οπότε νομίζω η ενασχόληση μου με αυτό που αγαπώ ήταν μονόδρομος”.

Πως ήταν η συνεργασία σου με τον Νίκο Οικονομόπουλο;
“Έχω δουλέψει δίπλα σε πολύ μεγάλους καλλιτέχνες και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό γιατί έχω να θυμάμαι μόνο όμορφες στιγμές από αυτούς. Η συνεργασία μου με τον Νίκο Οικονομόπουλο ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερες και τις πιο πετυχημένες. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, άψογος επαγγελματίας κ τεράστιο ταλέντο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που βρίσκεται σταθερά στην κορυφή τόσα χρόνια. Ήταν μοναδική εμπειρία να δουλεύω στο πλάι του και μεγάλο σχολείο. Ανυπομονώ για την επόμενη φορά που θα ξανάδουλέψουμε μαζί”.

Το μόντελιγκ πως δεν σε κέρδισε;
“Όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα και δεν το θέλησα ποτέ παρότι είχα κάποιες προτάσεις. Θέλω αυτό που κάνω πάντα να με εκφράζει και να έχει άμεση επαφή με τον κόσμο. Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους και χαίρομαι όταν μέσα από την δουλειά μου μπορώ να τους μεταφέρω και να μου μεταφέρουν συναισθήματα μέσα από ένα τραγούδι”.

Πως θα είναι τα μπουζούκια με τους νέους κανόνες;
“Η κοινωνία μας πέρασε και συνεχίζει να διανύει ένα πόλυ δύσκολο διάστημα. Ειδικά ο καλλιτεχνικός τομέας και ο  χώρος γενικότερα της ψυχαγωγίας και της εστίασης χτυπήθηκε πιο πολύ απ’ όλους μαζί με αυτόν του τουρισμού. Νομίζω ότι η ανάγκη του κόσμου για διασκέδαση, ειδικά μετά το δύσκολο διάστημα και το lockdown είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Οπότε ναι είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να διασκεδάζει σιγά σιγά όπως κ πριν παντα με προσόχη βέβαια”.

Σε talent show θα πήγαινες;
“Σε talent show αυτή την στιγμή δεν θα πήγαινα όχι, χωρίς να σημαίνει ότι τα υποτιμώ, το αντίθετο τα παρακολουθώ με μανία. Έχω ήδη μια δυνατή ομάδα που τα τελευταία χρόνια αποφασίζουμε μαζί για κάθε μου βήμα, κάθε συνεργασία και κάθε μου δισκογραφική δουλειά. Ένας νέος τραγουδιστής συμμετέχούντας σ’ ένα talent show αποζητά στην ουσία αυτό, την ομάδα που μαζί θα κάνουν το επόμενο βήμα. Εγώ έχω την ευλογία να το έχω ήδη αυτό, γι αυτό και δεν θα πήγαινα”.

Τόσο όμορφη… Tι κάνεις για αυτό;
“Σίγουρα ένας τρόπος να μένεις υγιής και να δείχνεις όμορφος και λαμπερός είναι η άσκηση, η γυμναστική, ο χορός ό,τι εκφράζει τον καθένα. Επίσης να τρέφεσαι σωστά και να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου πίνοντας πολύ νερό. Να μην στερείσαι τίποτα, να τρως απ όλα αλλά με μέτρο και σε σωστές ποσότητες. Τέλος, έκτος από έναν καλό ύπνο καλό είναι να ακολουθείς μία μικρή ρουτίνα ομορφιάς πρωί και βράδυ”.

Τι άλλο να περιμένουμε από εσένα;
“”Ετοιμάζω μαζί με την ομάδα μου πολλά όμορφα πράγματα αυτό το διάστημα. Σύντομα θα κυκλοφορήσει το καινούριο μου τραγούδι και κλιπ το οποίο είναι συνεργασία με πολύ γνωστό ράπερ. Μέχρι τότε θα ανεβάζω διάφορα cover στο κανάλι μου στο youtube όπου και περιμένω τα σχόλια σας αλλά και τις προτάσεις σας για τα επόμενα cover.Τέλος, ετοιμάζουμε παράλληλα και τις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις”.