Ιωάννα Ζησάκη : Η μελαχρινή καλλονή με τις θεϊκές καμπύλες

Είναι Θεσσαλονικιά, αλλά διαπρέπει στη Βουλγαρία, η playmate Ιωάννα Ζησάκη.

Διαθέτει λογαριασμό δυναμίτη στο ίνσταγκραμ με τον αντρικό πληθυσμό να καραδοκεί ποστάρισμα της.

Στο Mediaday μιλάει για το αδιάφορο “My Style Rocks”, το εξώφυλλο με τον Brad Bitt, ενώ θα ήταν θετική να μπει στο Big Brother.

Ιωάννα, κατάφερες να στεφθείς playmate στη Βουλγαρία. Σου άνοιξε πολλές πόρτες στο μόντελιγκ αυτός ο τίτλος;
“Ασχολούμαι κυρίως με διαφημίσεις μέσω instagram. Σε λίγο καιρό, ελπίζοντας να περάσει η καταστασή με τον κορονοϊό θα βγάλω και επίσημα το site με τα προιόντα υγείας και ομορφιάς που ετοιμάζω εδώ και κάτι μήνες. Το οποίο θα είναι και το μόνο με το οποίο θα ασχοληθώ σοβαρά απο εδώ και πέρα”.

Στην Ελλάδα πολλές επώνυμες κοπέλες μιλούν πλέον ανοιχτά και θεωρούν ότι το μόντελιγκ έχει σβήσει. Συμφωνείς;
“Σαφώς και δεν υπάρχει ούτε και υπήρχε την χρονιά που βγήκα. Για εμένα ήταν και θα παραμείνει απλώς χόμπι”.

Υπάρχουν εκπομπές, όπως το GNTM. Επειδή είσαι μέσα στα πράγματα, δίνουν όντως ευκαιρίες για καριέρα ή είναι καθαρά πρότζεκτ που πρωταγωνιστούν οι celebrities κριτές;
“Όσον αφορά τα reality πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να συμμετέχω λόγω του γεγονότος ότι δεν κατοικώ μόνιμα Ελλάδα. Δυστυχώς η ευτυχώς οι celebrities πρέπει να προβάλουν τον εαυτό τους συνέχεια στον τόπο όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν αναγνωρίσιμοι. Πιστεύω ότι δίνουν την ευκαιρία να γίνεις αναγνωρίσιμος, όμως από εκεί και πέρα εξαρτάται τον ίδιο το πώς θα το εκμεταλευτεί προς οφελός του ο καθένας”.

Σου έγινε πρόταση να συμμετάσχεις στο “My Style Rocks”. Θα σε βλέπαμε ποτέ εκεί;
“Δεν θα ήθελα να συμμετάσχω στο reality My Style Rocks, σε ένα όμως reality του τύπου Dancing/Big Brother ναι φυσικά και όχι δεν μου έχει γίνει πρόταση για το συγκεκριμένο reality”.

Ποιο εξώφυλλο σου από τα τόσα που έχεις φωτογραφηθεί ξεχωρίζεις;
“Τείνω να ξεχωρίζω τις φωτογραφίες όχι τα εξώφυλα παρόλα αυτά αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποιο θα έλεγα το playboy cover για την Βουλγαρία το 2016”.

Υπάρχει κάποιο κόνσεπτ στην ελληνική τηλεόραση που παρακολουθείς;
“Παρακολουθούσα το GNTM μέσω ίνσταγκραμ και όποτε ερχόμουν Ελλάδα. Το My style rocks δεν μου είναι ενδιαφέρον”.

Έχεις την δυνατότητα να φωτογραφηθείς σε ένα μεγάλο editorial με κάποιον επώνυμο άντρα ή γυναίκα. Ποιον επιλέγεις και γιατί;
“Πραγματικά αυτό είναι κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν έχω αναρωτηθεί, αλλά αν ποτέ υπήρχε αυτή η δυνατότητα, η οποία μοιάζει άπιαστο όνειρο θα έλεγα, Brad Pitt. Νομίζω ο λόγος είναι πασιφανής”.

Ποια είναι τα μυστικά σου για καθημερινή ομορφιά;
“Τα βασικότερα βήματα για την καθημερινή μου περιποίηση είναι ηκαθημερινή περιποίηση του προσώπου μου πρωί και βράδυ, ούπνος και η καθημερινή εξάσκηση. Πίνω τουλάχιστον 1 λιτρο νερό την ημέρα και προσέχω όσο μπορώ την διατροφή μου μαγειρεύοντας στο σπίτι”.