Ντόρα Κουτροκόη: «Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο»

Σε μία εξομολόγηση προχώρησε η Ντόρα Κουτροκόη σχετικά με την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η δημοσιογράφος μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε το 2014, όταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», δήλωσε αρχικά: «Όταν μαθαίνεις ότι έχεις έναν όγκο στον εγκέφαλό σου και το διαπιστώνεις, επειδή οι παρενέργειες είναι πολλές, ξέρεις ότι ούτως ή άλλως, για να το ξεπεράσεις, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επέμβαση. Εκεί το παίρνεις απόφαση».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα συμπτώματά μου ήταν πάρα πολλά και έκανα εξετάσεις για αυτόν τον λόγο και το διαπίστωσα, όταν ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Οι δυσκολίες ήταν πολλές. Είχα επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στον λόγο, προβλήματα στη μνήμη. Απαγορεύεται να κάνεις χειρουργείο στην εγκυμοσύνη».

Όπως είπε αργότερα, η ίδια πήρε το ρίσκο να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της, παρά τις όποιες δυσκολίες.

«Εκεί πρέπει να πάρεις αποφάσεις δύσκολες, γιατί πρέπει να σκεφτείς ακόμα και να διακόψεις την εγκυμοσύνη, τα σταθμίζεις και λες θα προχωρήσω με τους όποιους κινδύνους αλλά θα προσέχω. Το 2014 έγινε αυτό. Όταν μου είπαν το χειρουργείο που πρέπει να υποβληθώ, δεν είχα απόλυτη συναίσθηση των κινδύνων του. Γέννησα και έκανα το χειρουργείο, κράτησε 6-7 ώρες. Ο φόβος δεν ήταν η αναισθησία, αλλά τι θα μου αφήσει μετά», είπε κλείνοντας.