Σπύρος Νικόλαϊδης:Ο ωραιότερος άντρας έτοιμος για το Bachelor!!!

Κέρδισε τον τίτλο του ομορφότερου άντρα για το 2020, ο Σπύρος Νικολαϊδης που διαπρέπει στο Λος Άντζελες και στον τομέα της υποκριτικής.
Με παρουσιαστικό που κόβει την ανάσα και προκαλεί ρίγη στις γυναικείες καρδιές, ο επιχειρηματίας, μοντέλο και ηθοποιός του Netflix κέρδισε και την Καίτη Γαρμπή, πρωταγωνιστώντας στο καινούργιο της hit, “Σ’όποιον αρέσω”.
Στο Mediaday αποκαλύπτει ότι θα το σκεφτόταν να είναι ο επόμενος “Bachelor”, το coaching με τον Γιώργο Καράβα στο GNTM, τις “8 λέξεις” του Ανδρέα Γεωργίου που θα ήθελε να συμμετάσχει, ενώ αναφέρεται φυσικά στον τίτλο του “Mr GS Hellas 2020”.

Σπύρο, ψηφίστηκες ο ομορφότερος άντρας για το 2020. Σε γεμίζει καθόλου άγχος ο τίτλος που κέρδισες;
“Φυσικά. Όπως με κάθε άλλο αξίωμα στη ζωη ετσι και αυτός ο τίτλος φέρει ευθύνες. Για μένα δεν τελείωσε κάτι με τη στέψη μου αλλά εκεί ξεκίνησαν όλα. Πρέπει να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και να αποδεικνύω συνεχώς ότι ήμουν αντάξιος αυτού. Επίσης έχω άγχος για τους μελλοντικούς παγκόσμιους διαγωνισμούς στους οποίος θα εκπροσωπήσω την αγαπημένη μας Ελλάδα”.

Πως ήταν η εμπειρία σου πίστευες στην πρωτιά;
“Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, αλλά πιστεψα στον εαυτό μου και στις προσπάθειες μου που με οδήγησαν σε αυτή”.

Θα σε βλέπαμε στο GNTM στη θέση του coach δίπλα από τον Γιώργο Καράβα;
“Ο Γιώργος Καράβας είναι ένας από τους λίγους. Άνθρωπος με αρχές και ήθος, κουβαλώντας τη πλάτη του μεγάλη εμπειρία στο χώρο.  Οπότε ναι θα ήταν τιμή μου”.

 

Διαπρέπεις στο LA. Πως είναι εκεί το star system;
“Στο LA είσαι στο κέντρο της βιομηχανίας. Είναι οι καλύτεροι των καλύτερων. Η ομορφιά είναι δεδομένη. Ο χαρακτήρας, το ήθος ενός ανθρώπου αλλά και η μόρφωση του κάνει τη διαφορά”.

 

Θα μπορούσες να είσαι ο Bachelor στην Ελλάδα;
“Τρομερό το Bachelor ! Θα ήταν ωραία εμπειρία. Να ρωτήσω τη μητέρα μου αν με δίνει και φύγαμε”.

Διαθέτεις την διαφημιστική σου εταιρεία Obvious_marketing και το επιτυχημένο brand nikolais_luxury. Μίλησε μας για τις επιχειρήσεις σου;
“Η διαφημιστική εταιρία ήταν μια ιδέα.  Ένα όραμα το οποίο μέσα από πολύ κόπο και πολλές συνεργασίες. Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει σε ένα πολύ δυνατό επίπεδο και έχει αρχίσει να αγγίζει τα ιδανικά του οράματος. Να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις λύνοντας τα χέρια του επιχειρηματία και αυξάνοντας τον τζίρο του. Το brand μου είναι το πάθος μου, είμαι ερωτευμένος με αυτό και θέλω να το φτάσω στα ύψη. Από μικρή ηλικία έλεγα πάντα ότι θέλω να έχω δικά μου ρούχα. Πάντα με σωστές κινήσεις ένα βήμα τη φορά. Το NIKOLAIS βγαίνει από το επίθετο μου και το αρχικό S του ονόματος μου”.

 

Έχεις χρόνο να δεις ελληνικές σειρές και αν υπάρχει κάποια που θα σε “έψηνε” να γίνεις μέρος του καστ;
“8 λέξεις”.

Τι να περιμένουμε από σένα προσεχώς;
“Έρχονται πολύ όμορφα πράγματα με νέα αλλά και ηδη γνωστά πρόσωπα που θα σας εκπλήσσουν. Πάντα έχω πλάνα για τα επόμενα μου βήματα και σίγουρα η τηλεόραση είναι ένα από αυτά”.