Τζόυς Ευείδη: «Σχολιάζουν την φωνή μου, τους απαντώ ότι έχω κάνει διόρθωση φύλου»

«Μου το έχουν πει αυτό πολλοί ταξιτζήδες» αποκαλύπτει η Τζόυς Ευείδη.

Την Τζόυς Ευείδη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Μεταξύ άλλων, δε, η αγαπημένη μας ηθοποιός ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Happy Day για να τοποθετηθεί τόσο σχετικά με την τηλεοπτική της απουσία μετά την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» όσο και τα σχόλια με τα σχόλια που δέχεται για την φωνή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζόυς Ευείδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση λείπει στο πορτοφόλι μου, δεν λείπει στην ψυχή μου. Μπορώ να ζήσω χωρίς την τηλεόραση αλλά βοηθάει οικονομικά πολύ είναι η αλήθεια. Δυστυχώς είμαι πάρα πολύ κομπλεξική, πάρα πολύ ντροπαλή και δεν μπορώ να δημιουργώ τους δημιουργούς που τους ενοχλεί το σύμπαν όλο για έναν ρόλο. Ντρέπομαι πάρα πολύ και δεν το κάνω. Πολύς κόσμος το κάνει αυτό και πολύ καλά κάνει. Εγώ όμως είμαι κομπλεξικιά και ηλίθια».

«Τι σημασία έχει ο έρωτας για εσάς;» ρώτησε ο ρεπόρτερ του Alpha για να αποκριθεί η ηθοποιός, με χαμόγελο, ως εξής. «Καμία σημασία δεν έχει ο έρωτας για εμένα! Δεν με απασχολεί καθόλου. Γιατί με απασχολούν η τέχνη και τα ζώα. Δεν έχω χρόνους για έρωτες. Ούτε στον εχθρό μου ένας έρωτας! Είμαι χάλια όταν είμαι ερωτευμένη και είναι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί! Είμαι σαν τρελή, δεν είμαι ήρεμη ποτέ, είμαι μονίμως αγχωμένη, έχω ενοχές και κάνω σενάρια πως έπρεπε να γίνουν τα πράγματα και όχι αλλιώς. Χάλια, χάλια».

«Η φωνή σας είναι πολύ χαρακτηριστική όλα αυτά τα χρόνια. Ποιο είναι το πιο συχνό σχόλιο που ακούτε;» αναρωτήθηκε ο ρεπόρτερ για να απαντήσει η Τζόυς Ευείδη, με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Πως είναι η φωνή σου έτσι μωρή;», ας πούμε. Μου το έχουν πει αυτό πολλοί ταξιτζήδες. Απαντάω ότι έχω κάνει διόρθωση φύλου και είμαι σε φυλομετάβαση» πρόσθεσε, ακόμα, η Τζόυς Ευείδη στην κάμερα του Happy Day στον Alpha την Παρασκευή.