Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπεσε θύμα κλοπής

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έπεσε θύμα κλοπής και μοιράστηκε το περιστατικό που έζησε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» δημοσίευσε δύο stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι ανέφερε πως ένας νεαρός της απέσπασε το πορτοφόλι, ενώ βρισκόταν σε ένα περίπτερο στο Χαϊδάρι.

Αν και ο κλέφτης κατάφερε να εξαφανιστεί πολύ γρήγορα με το αυτοκίνητό του, οι κάμερες ασφαλείας τον εντόπισαν και οι αστυνομικοί έδωσαν πίσω στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το πορτοφόλι της.

Στα stories που ανάρτησε, η ίδια έγραψε: «Για καλή μου τύχη, έπεσα σε καλούς αστυνομικούς. Ευχαριστώ το Α.Τ Χαϊδαρίου και την Ασφάλεια. Όσο για σένα, λυπάμαι και φαίνεσαι και νέος και ωραίος στο βίντεο. Να ξέρεις όμως πως έχω τα στοιχεία σου και θα σε ανεβάσω εδώ με τη μούρη σου και τον αριθμό Ι.Χ σου να ξεφτυλιστείς πανελλαδικώς. Ντροπή σου».

evridiki

papadopoulou-evridiki

«Το story της κλοπής. Χθες, στις 8 το απόγευμα, σε περίπτερο του Χαϊδαρίου, την ώρα που ακούμπησα το πορτοφόλι με τις κάρτες μου για να πάρω τσίχλες, πέρασε από δίπλα μου, με κοιτάζει, τον κοιτώ και με απίστευτα γρήγορο ρυθμό το παίρνει και φεύγει με το Ι.Χ του. Σήμερα, ανοίξαμε τις κάμερες του περιπτέρου και είδαμε τον αριθμό κυκλοφορίας του. Μέσω της ασφάλειας του Χαϊδαρίου ήρθε και πάλι στα χέρια μου. Λογικά επειδή ακύρωσα τις κάρτες μου μια προς μια, πήγε να κάνει συναλλαγή, δεν του βγήκε και το πέταξε κάπου. Γιατί αυτός που το βρήκε και το παρέδωσε, ισχυρίζεται πως το εντόπισε σε άλλο σημείο», συμπλήρωσε.