Άγρια Γη: Όσα θα δούμε σήμερα

Άγρια Γη, σήμερα στις 18:45 στον ΣΚΑΪ.

Άγρια Γη, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, Νέο επεισόδιο; Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Βαγγέλη (Α. Δαβιλάς) ότι είναι ο Νικόλας Γαλάνης, ενώ ο Στάμου (Δ. Μαυρόπουλος) εκβιάζει την Όλγα (Ζ. Δούκα) ζητώντας της λεφτά για την προεκλογική του εκστρατεία, προκειμένου να μην την σύρει στα δικαστήρια για την υπόθεση του Νίκου Μπάκα (Φ. Μακρής).

Η Όλγα προσπαθεί να μαζέψει το ποσό και ζητάει τη βοήθεια του Άρη για να τα παραδώσει ο ίδιος στον Στάμου. Ταυτόχρονα, ο Άρης ανησυχεί, μην βρεθεί το dna του στο ξύλο, με το οποίο τον τραυμάτισε ο Νίκος, πράγμα που θα πρόδιδε την ταυτότητά του. Η Ρόζα (Λ. Ματσάγγου) μαλώνει με τον Λουκά (Ν. Βασιλειάδης), γιατί θεωρεί ότι προσπαθεί να καλύψει την Όλγα, για την επίθεση που έγινε στον Μπάκα και τον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος).

Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) βρίσκει το ίδρυμα στο οποίο νοσηλεύεται η Μυρτώ (Μ. Ζορμπά), όταν φτάνει όμως εκεί, διαπιστώνει πως η Μυρτώ έχει δραπετεύσει. Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το γεγονός πως είναι κόρη του Στάμου. Η Μυρτώ κρύβεται σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη και τρομαγμένη ανακαλύπτει πως δεν είναι μόνη της εκεί!