Επίσημο: Πήρε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ η Cosmote

Ο CEO του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, ανακοίνωσε ότι οι αγώνες της Super League του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΟΦΗ θα μεταδίδονται από την Cosmote TV.

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΟΦΗ θα μεταδίδονται από την Cosmote Tv, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο CEO του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι σε διαπραγματεύσεις και με άλλες ομάδες από την Super League.

Επιπρόσθετα, παρουσίασε και το υπόλοιπο αθλητικό πρόγραμμα του καναλιού. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, ο Ολυμπιακός δεδομένα θα βρίσκεται στη NOVA, όπως και ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο ΠΑΟΚ ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η COSMOTE έχει καταθέσει πρόταση να αποκτήσει τα δικαιώματά τους. Συγκεκριμένα, προσφέρει συνολικά οκτώ εκατομμύρια ευρώ, στους: Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Λαμία, Ιωνικός).

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο CEO του ΟΤΕ:

«Συμμετείχαμε στο διαγωνισμό για premier league. Τα δικαιώματα τα πήρε broker. Δεν ξέρουμε που θα καταλήξουν και με ποιο τρόπο (αν θα είναι όλοι οι αγώνες, ή κομμάτι κ.λπ.).”

Σε κάθε περίπτωση η COSMOTE TV είναι πολύ καλά τοποθετημένη ως προς το αθλητικό περιεχόμενο αφού ανανέωσε Champions league κ.λπ., έχει για έναν ακόμη χρόνο την Premier League και μπαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα μεταδίδουμε τους αγώνες τουλάχιστον 3 ελληνικών ομάδων (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ) και είμαστε σε διαπραγματεύσεις και με άλλες ομάδες»