Έρχεται μεγάλη αλλαγή στο YouTube

Το YouTube ενημερώνει τον ιστότοπο και την εφαρμογή του, ώστε τα Shorts, οι ζωντανές ροές και τα κανονικά βίντεο να έχουν το καθένα τη δική του καρτέλα στο κανάλι ενός δημιουργού.

Συγκεκριμένα η εταιρία αναφέρει ότι η αλλαγή βασίζεται στα σχόλια των χρηστών και ότι «θα διευκολύνει τους θεατές να ανακαλύψουν τα είδη περιεχομένου που τους ενδιαφέρει περισσότερο όταν εξερευνούν τη σελίδα καναλιού ενός δημιουργού». Πριν από την ενημέρωση, εάν πηγαίνατε σε ένα κανάλι, θα βλέπατε μια μεμονωμένη καρτέλα με την ένδειξη “βίντεο”, η οποία σας έδειχνε μια λίστα με όλες τις μεταφορτώσεις του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των shorts, των ζωντανών ροών και των βίντεο κανονικής διάρκειας.

Αν και υπάρχει ένα φίλτρο που σας επιτρέπει να αλλάξετε τη μορφή που εμφανίζεται η λίστα, επαναφέρεται κάθε φορά που φεύγετε από τη σελίδα, οπότε όταν επιστρέψετε όλα θα αναμειχθούν ξανά.

Η αλλαγή που θα επιτρέψει σε κάθε τύπο περιεχομένου να έχει τη δική του καρτέλα κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα και αναμένεται να φτάσει σε περισσότερους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες.