Ηλιάνα Βλάχου: “Τα κορίτσια του Masterchef έχουν πέσει πολύ χαμηλά…”

Η κούκλα αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, Ηλιάνα Βλάχου που άφησε τις θαλαμηγούς για το Masterchef, έκλεψε τις εντυπώσεις στο μαγειρικό διαγωνισμό με το ταπεραμέντο της και την ιδιαίτερη γεύση που έβγαζαν τα πιάτα της!

Στο Mediaday μιλάει για την απόφαση της να “ξεγυμνωθεί” στο Masterchef, την Μαριάννα  που συνεχίζει να ρίχνει λάσπες και στην 2η ευκαιρία που της δόθηκε, για το  πόσο χαμηλά έχουν πέσει τα κορίτσια του παιχνιδιού με το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν και την επιστροφή της στις πολυτελείς θαλαμηγούς.

Ηλιάνα, μας θυμίζεις τον Ηλία Βαλάση από το Survivor. Δυο ένστολοι που παράτησαν καριέρα στις ένοπλες δυνάμεις και έλαβαν μέρος σε ριάλιτι. Πως πήρες αυτή την απόφαση;
“Πολύ αγαπητός ο Ηλίας Βαλάσης και είναι αξιοθαύμαστο το τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα στη ζωή του. Ήταν μια πρόκληση που αποδέχθηκα και θεώρησα ότι η πειθαρχία του ναυτικού θα με βοηθούσε στο να επικεντρωθώ στο στόχο μου, να περάσω αρχικά στις οντισιόν και μετέπειτα να συνεχίσω βήμα βήμα κάθε δοκιμασία του διαγωνισμού και να ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία”.

Η σχέση σου με τις κουζίνες και πως ήρθε η δήλωση στο Masterchef;
“Έχω τελειώσει σχολή μαγειρικής, αλλά δυστυχώς λόγω δουλειάς ξεκίνησα κατευθείαν να εργάζομαι και να συνεχίσω την πορεία της καριέρας μου σε πολυτελείς θαλαμηγούς σε κάθε ήπειρο της γης. Ξεκίνησα από την Ελλάδα και τα πανέμορφα νησιά μας και συνέχισα σε πολλούς εξωτικούς αξιοζήλευτους προορισμούς”.

Τι ήταν ο μαγειρικός διαγωνισμός για εσένα;
“Ήταν ένα στοίχημα να μπορέσω να ανταπεξέλθω και να «ξεγυμνωθώ», να βγώ από το καλούπι της σταθερότητας και της καθημερινότητας. Να ζήσω μια εμπειρία πρωτόγνωρη και να συμμετάσχω σε έναν διαγωνισμό που πολλοί προσπάθησαν και απέτυχαν”.

Ποιος θες να το σηκώσει;
“Αξιόλογοι παίχτες για τον τίτλο θεωρώ τους τρεις άντρες. Δημήτρης Μπέλλος, Σταύρος Γεωργίου, Σταύρος Βαρθαλίτης”.

Πως βλέπεις τις γυναίκες του σπιτιού, βγάζουν έναν χαρακτήρα που τα social κράζουν άγρια;
“Είναι πάρα πολύ περίεργη η αίσθηση που μου δημιουργείται βλέποντας το πόσο χαμηλά έχουν πέσει τα κορίτσια και το πως τρώγονται για το παραμικρό. Αλλά τους δίνω ελαφρυντικό, γιατί είναι τόσο καιρό εσώκλειστοι και έχουν χτυπήσει κόκκινο οι ορμόνες τους (χαχαχα). Βέβαια μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι χειρότερες αλήθειες, οπότε μέσα στις κακίες κρύβονται πολλές αλήθειες στα λόγια τους. Άν ήθελαν να μην τις σχολιάζουν τότε να πρόσεχαν λίγο περισσότερο. Είμαι σίγουρη ότι θα τα βλέπουν και θα έχουν ήδη μετανοιώσει για το τι έχουν πει. Κάποτε κάποιος μου είπε “πριν μιλήσεις βούτα τη γλώσσα σου στο μυαλό και μετά μίλα”. Θα δώσω αυτή τη συμβουλή στα κορίτσια”.

Που θα σε βρούμε πλέον μαγειρικά;
“Εκεί που ήμουν και πριν, στα σκάφη και μόνο εκεί. Εκτός και αν κάποια στιγμή αποφασίσω να ανοίξω κάτι δικό μου που είμαι ήδη στις συζητήσεις για αυτό”.

Υπάρχει όντως κόντρα με την Μαριάννα ή είναι fake news;
“Κόντρα με ένα μικρό κορίτσι 20 χρονών… Μμμμ, από μέρους μου όχι, σταμάτησα πολύ καιρό να ασχολούμαι. Σε αντίθεση με την Μαριάννα που δεν έχει σταματήσει τις λασπολογίες ακόμα και αφού ξαναμπήκε στο παιχνίδι”.

Τι κάνεις,τα μυστικά ομορφιάς σου και δείχνεις τόσο όμορφη;
“Πολύ συχνούς καθαρισμούς και κρέμες. Καθημερινή ρουτίνα περιποίησης το βράδυ με προϊόντα που έχω φτιάξει με σπιτικές συνταγές και συχνές μάσκες. Όσο μπορώ κρατάω το πρόσωπο μου χωρίς καλλυντικά για να του δίνω την δυνατότητα να αναπνέει αλλά πάντα με αντηλιακή”.