Ο Λιανός για την αποβολή Πιλίδη και Γκότση από το Survivor All Star

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star, μετά την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση έχει ταράξει τις ισορροπίες.

Οι δύο παίκτες φαίνεται πως παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού, με τον Πιλίδη να έχει επικοινωνία με τον κόσμο έξω από το Survivor και τον Γκότση να παραγγέλνει προμήθειες από τους ντόπιους.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε την αποβολή των δύο παικτών κι εξήγησε πως ο ίδιος το μόνο που έκανε ήταν να ακολουθήσει τους κανόνες του παιχνιδιού κι ας φάνηκε αυστηρός.

«Ήμουν αυστηρός επί της αρχής, όχι για τους δυο παίκτες. Δεν έχω βγάλει εγώ τους κανόνες, αλλά εγώ ακούω τα βρισίδια. Δεν με πειράζει. Εγώ μιλάω για τις αρχές που πρέπει να διέπουν έναν κανόνα. Αυτό έπρεπε να περάσω, αυτό ανακοίνωσα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τον Πιλίδη, ούτε και με τον Γκότση. Πιθανόν, στη θέση τους κι εγώ να έκανα χειρότερα πράγματα και να μη με έπιανε και κανένας. Ένα παιχνίδι είναι, παιδιά. Αν κάποιος παραβεί έναν κανονισμό, αυτό δεν τον κάνει ούτε εγκληματία, ούτε κακό χαρακτήρα. Ας χαλαρώσουμε λίγο», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε πως δεν ενοχλείται από τα αρνητικά σχόλια του κόσμου, καθώς καταλαβαίνει ότι το κοινό φανατίζεται. «Τα βρισίδια που τρώω τον τελευταίο καιρό, δεν με ενοχλούν. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος φανατίζεται, πολλοί πιστεύουν ότι εγώ πρέπει να μαλώνω τους παίκτες που δεν συμπαθούν και να επιβραβεύω όσους συμπαθούν», είπε κλείνοντας.