Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Βασάλο: Τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου,

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην “Secret” και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου.

Η νεαρή αθλητικογράφος αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην τηλεόραση στο πλάι του Κώστα Τσουρού με την νέα του εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Είναι μία νέα συνεργασία, που ήρθε ύστερα από μία πρόταση που μου άρεσε πολύ, αφού είμαι με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εκτιμώ. Είχαμε συνεργαστεί και είχαμε πολύ καλό κλίμα. Ήταν μία συνειδητή απόφαση να μείνω εκτός τηλεόρασης. Ήθελα να ηρεμήσω, να απέχω. Ωστόσο, η δημοσιογραφία είναι ο χώρος μου και ποτέ δεν έβαλα τελεία, απλώς έκανα ένα μικρό διάλειμμα. Αυτοσκοπός μου δεν είναι να γίνω η κεντρική, μου αρέσει να είμαι σε ομάδες, λειτουργώ καλά», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Σχετικά με τον αν θα της φαινόταν περίεργο να ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η ίδια απάντησε: «Δεν θα νιώσω άβολα, ούτε μου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω σχεδόν κάθε μέρα και τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου. Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε».

Τέλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξομολογήθηκε: «Θέλω να κάνω παιδιά, όμως αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όπως τα φέρει η ζωή, το έχω αφήσει να έρθει από μόνο του. Δεν πιέζω καταστάσεις», ενώ απάντησε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί μόνη της: «Ναι, γιατί όχι, είμαι υπέρ και θα έκανα».