Κατερίνα Καινούργιου: Η ηλικία, οι ανασφάλειες και η εξομολόγηση

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα στον Alpha.
Η παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει την ηλικία της, στις ανασφάλειες της και πώς τις έχει διαχειριστεί ενώ αποκάλυψε και το λάθος εκείνο που δεν θέλει να επαναλάβει στη ζωή της.

Είσαι μια γυναίκα που λες συνέχεια την ηλικία σου στον αέρα, σαν να θες να την ξορκίσεις.

Όχι, δεν κατάλαβες, δεν λέω απλώς ότι είμαι 38, λέω ότι πλησιάζω τα 40. Δεν καταλαβαίνω αυτό τον ρατσισμό με τις ηλικίες. Σέβομαι όσες γυναίκες δεν θέλουν να λένε την ηλικία τους, αλλά προσωπικά νιώθω ότι όσο μεγαλώνω είμαι καλύτερα με τον εαυτό μου, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να την κρύψω.

Άρα μου λες ότι αγαπάς ουσιαστικά τον εαυτό σου.

Έχω δουλέψει πολύ με τις ανασφάλειές μου, που είναι άπειρες και έχουν να κάνουν με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Δεν κατηγορώ τους γονείς μου, αλλά όλοι μας έχουμε λίγο-πολύ τα θέματά μας από την παιδική μας ηλικία. Θεωρώ ότι υπάρχουν φορές που με έχω αδικήσει. Από την άλλη, αυτή η ανασφάλεια μου έχει και καλό, κυρίως στη δουλειά μου, με είδε ο κόσμος διαφορετικά, όπως είμαι αληθινά. Στην προσωπική μου ζωή όμως μου έχει κάνει κακό.

Ποιο λάθος δεν θέλεις να επαναλάβεις στην προσωπική σου ζωή;

Αυτήν ακριβώς την ανασφάλεια. Να μην υποτιμώ τον εαυτό μου για κανέναν.