Σίσσυ Χρηστίδου: «Από τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές μου στιγμές»

«Τότε ήθελα να κάτσω δύο μήνες στο σπίτι μου» ομολογεί, ακόμα, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή στο MEGA. Μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα δύσκολα θέματα που καλείται να παρουσιάσει στην εκπομπή και την δική της διαχείριση σε αυτές.

Τα τελευταία χρόνια η εκπομπή έχει αποκτήσει έναν infotainment χαρακτήρα. θα συνεχίσετε και φέτος έτσι;

Η εκπομπή προσαρμόζεται σε ό,τι συζητιέται σε κάθε ελληνικό σπίτι. Εμείς προσπαθούμε να πιάσουμε αυτό τον παλμό, γι’ αυτό κιόλας άλλε φορές δίνουμε μεγαλύτερο βάρος στην ενημέρωση και άλλες στην ψυχαγωγία. Η προσέγγιση μας άλλωστε στα ενημερωτικά θέματα είναι πιο κοινωνική.

Εσύ όμως τι προτιμάς;

Εγώ επιλέγω να προβάλλουμε τα θέματα που απασχολούν και εμάς τους ίδιους. Αν ήμουν με την παρέα μου, τι θα ήθελα να σχολιάσω; Όταν συμβαίνουν τα Τέμπη, δεν μπορώ να προσπεράσω, γιατί το μυαλό είναι μόνο εκεί.

Αυτή ήταν και η πιο δύσκολη στιγμή σου μπροστά στην κάμερα;

Ήταν μία από τις πιο δύσκολες, γιατί είχε να κάνει και με νέα παιδιά, αυτό με ζόριζε πολύ. Η προσωπική μου πιο δύσκολη στιγμή όμως ήταν όταν έχασα τη μαμά μου. Εκεί ήθελα να κάτσω δύο μήνες στο σπίτι μου. Τελικά όμως μου έκανε καλό που επέστρεψα γρήγορα στη δουλειά. Στη δική μου περίπτωση, το πένθος είχε ξεκινήσει από πριν, γιατί ήξερα ότι θα «φύγει».