Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα»

«Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα» τόνισε ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Τάιλερ Μακπμπέθ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Τσαμούρη το βράδυ της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη ανακοίνωσε τον επερχόμενο γάμο τους αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάιλερ Μακμπέθ δήλωσε πως «το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί μιας και δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό».

«Τον σκεφτόμαστε τον γάμο. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι».

Όσον αφορά τις φήμες ότι προσφάτως αγοράσαμε σπίτι στο Κολωνάκι, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά ότι δε θα ήθελε να απαντήσει σε φήμες, αλλά πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον».

Για το αν σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά, στην Ελλάδα, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ναι, ερευνώ τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Αλλά για την ώρα, ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Προς το παρόν θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ, αλλά υπάρχει πρόθεση να εξελιχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο».